Përfshihen me planet shared

cPanel

Panel administrimi që ju lejon të manaxhoni llogarinë tuaj të hostimit.

Mbrojtje DDoS

Mbrojtje falas nga sulmet DDoS me volum të kufizuar.

Certifikatë SSL

Certifikatë SSL e njohur nga të gjithë browser-at kryesorë.

Manaxhim falas

CentOS Linux cloud server

Disk SSD

MySQL

PostgreSQL

Llogari email-i pa kufi

Firewall i integruar

SSH

Upgrade i lehtë

PHP 7.2, 7.3

Backups falas

AWStats

Manaxhim falas

Ju ofrojmë manaxhim të plotë dhe pa pagesë të llogarisë suaj të hostimit, dhe sigurohemi që çdo gjë është konfiguruar dhe funksionon mirë.

Backups ditore falas

File-t dhe databazat e faqes suaj të internetit do të bëhen çdo ditë backup dhe do të ruhen për 60 ditë.

Performancë e lartë

Përfitoni performancë super të shpejtë të faqes nëpërmjet diskut SSD, Apache 2.4 dhe PHP 7.

Transferim pa pagesë

Do të transferojmë pa pagesë website-in tuaj nga llogaria e vjetër e hostimit
në llogarinë tuaj të re në ProHost.

Keni pyetje?

Na shkruani